De praktijk

Over Podozorg Borne

Wij werken met een enthousiast en gedreven team, bestaande uit een registerpodoloog, podotherapeut, echografisten en medisch pedicures. U kunt bij ons terecht op diverse locaties in de regio Twente.

Podotherapie

Voor elke voetklacht hebben wij de optimale oplossing op maat. Dit bereiken wij door continue te blijven ontdekken en leren.

Bij het voortbewegen van de mens spelen voeten een belangrijke rol. Als u last heeft van een probleem aan uw voeten, wordt u belemmerd in uw dagelijkse bezigheden. Ons doel, met de zorg die wij willen geven, is om mensen vrijer te laten bewegen.

Pedicure

Daarnaast zijn wij ook het adres voor professionele pedicure behandeling, denk aan reuma of diabetes mellitus.

Voor het behoud van deze goede relatie zetten de medewerkers van Podozorg zich iedere dag voor de volle honderd procent in.

Met Podozorg Borne loopt u op rozen

Een goede relatie met onze patiënten, maar ook met de behandelend artsen die hun patiënten naar ons doorverwijzen is voor ons erg belangrijk. Dit geldt ook voor de zorgverzekeraars, die de gewenste voetzorg voor hun verzekerden inkopen. Ons beleid is gericht op een multidisciplinaire aanpak van voetproblemen en verbreding van ons producten- en dienstenpakket. Professionaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering is de basis waarop wij de voetzorg voor onze klanten willen organiseren.

Ons doel is om de mensen weer vrijer te laten bewegen. Met onze slogan “Met Podozorg Borne loopt u op rozen” geven we hier richting aan.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.